ISLEGAL Major, Lindsey & Africa

Inschrijven

Door je in te schrijven bij ISLEGAL word je onderdeel van een groter speelveld. Wij kennen de behoeften van opdrachtgevers, die op papier niet perse met jouw CV hoeven te matchen. Ook als je niet direct op zoek bent, loont het je bij ons in te schrijven. Wij behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk. Daarnaast is het Privacy Statement op je inschrijving van toepassing. Wij verlangen ook van onze opdrachtgevers dat ze zich houden ook aan de geldende wet- en regelgeving. Door je hieronder in te schrijven ga wij ervan uit dat je akkoord bent gegaan met onze privacy statement. We kunnen je op de hoogte houden van nieuwe kansen nog voordat je actief op zoek bent. Je inschrijving is bovendien een moment weer eens na te denken over je kwaliteiten, je wensen voor de toekomst en de zaken waar je in je huidige omgeving tegenaan loopt of juist goed bij gedijt. Hoe beter jij daarover nadenkt, hoe groter de kans op een passende functie. Indien nodig, kunnen wij je in een persoonlijk gesprek helpen je vizier scherp te stellen.

Met veel plezier en enthousiasme brengen we je op de hoogte dat wij de krachten hebben gebundeld met Major, Lindsey & Africa (MLA), wereldwijde marktleider op het gebied van Legal recruitment. Hierdoor geven wij jou toegang tot een groter nationaal en internationaal netwerk aan mogelijkheden. De komende periode zullen we onze organisatie integreren in die van MLA. Door je in te schrijven word je onderdeel van een groter speelveld. Wij behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk.

Inschrijven duurt ongeveer 8 minuten. Geef in 3 pagina's je ervaring en wensen weer. Na inschrijving zal één van de consultants binnen enkele dagen contact met je op nemen.
It is with great pleasure and excitement that we share with you that we have joined forces with Major, Lindsey & Africa, the world’s leading legal search firm. This opportunity is a natural step forward for ISLEGAL, allowing us to offer you access to more national and international opportunities and provide you with deeper insight into market trends around the world. In the coming period, we will integrate our organization into that of MLA. For the time being registration is only in Dutch. You can also send us your resume via e-mail.

Personalia

Heb je een LinkedIn profiel gebruik deze dan voor je inschrijving. Klik op bovenstaande link om te starten. Door deze koppeling haalt onze database één maal per dag de actuele gegevens uit je LinkedIn profiel op. Zo blijft ISLEGAL ook in de toekomst op de hoogte van je carrièrestappen. Heb je geen LinkedIn profiel vul onderstaande velden dan in. Je (Word) CV kan je op de tweede pagina toevoegen.

Contact

Bezoekadres:
Olympisch Stadion 24-28 (Offices for You)
1076 DE Amsterdam