ISLEGAL Major, Lindsey & Africa

Opdrachten voor interim juristen

ISLEGAL helpt ook bij het vinden van nieuwe interim opdrachten. Sinds 2001 zijn Remco Abeln en Nick Spenkelink actief op het gebied van juridische arbeidsbemiddeling. Hierdoor beschikken wij over een groot netwerk van interessante opdrachtgevers in heel Nederland. Door deze langdurige relaties kunnen wij goed inschatten waar voor jou de kansen en mogelijkheden liggen. Door onderdeel uit te maken van ons brede netwerk, blijf je bovendien op de hoogte van wat er speelt in de markt en bij andere juristen. We kiezen ervoor de meeste actuele interim opdrachten niet op onze site te plaatsen; ISLEGAL bemiddelt bij voorkeur interim juristen die al bij ons bekend zijn. Juist omdat we investeren in de relatie met onze (interim) juisten kunnen we eventuele leemten bij bedrijven met snelheid en discretie oplossen. We zijn helder over wat er van jou als kandidaat verwacht wordt, hoe de bedrijfscultuur van de opdrachtgever is en zijn naar alle partijen transparant over onze eigen rol en marge.

De opdrachten zijn zeer gevarieerd, zowel wat betreft inhoud als duur. Soms zoeken we iemand voor specialistische werkzaamheden, andere keren zoeken we iemand voor het begeleiden van onderhandelingen of het opzetten of leiden van een juridisch team. Misschien zijn er mogelijkheden voor jou waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. De meeste opdrachten zijn voor de duur van een aantal maanden, het aantal uren per week varieert van een paar uur tot fulltime.

Schrijf je hier in, zodat we je kunnen benaderen zodra zich een interessante ontwikkeling voordoet. Of neem contact op met Remco Abeln of  Nick Spenkelink zodat we je kunnen informeren over de opdrachten die wij in portefeuille hebben.

Voor elke interim jurist een passende opdracht.

Onze opdrachten zijn zeer divers qua tijdsduur, inhoud en werk. De duur van een opdracht varieert van één dag per week tot full time en van een paar dagen tot ruim een jaar. Sommige opdrachten vragen om een specialist met kennis van een beperkt aantal rechtsgebieden. Andere opdrachten vervullen we juist met generalisten. Ook de benodigde persoonlijke vaardigheden, zoals het schrijven van contracten, onderhandelen of het opzetten of leiden van een juridisch team spelen een belangrijke rol bij een succesvolle bemiddeling van ISLEGAL.

Opdrachtgevers, functies en rechtsgebieden.

Vele opdrachtgevers, grote en kleine organisaties, zowel nationaal als internationaal opererend hebben reeds gebruikt gemaakt van onze dienstverlening. Kijk op onze referentie pagina voor meer informatie over onze opdrachtgevers, functies en de rechtsgebieden.

Contact

Bezoekadres:
Olympisch Stadion 24-28 (Offices for You)
1076 DE Amsterdam