ISLEGAL Major, Lindsey & Africa

OPDRACHTGEVERS

ISLEGAL is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van de juiste advocaat of jurist voor jouw organisatie; vast of tijdelijk. Wij kunnen bouwen op een groot netwerk van juristen en advocaten met diverse ambities en capaciteiten. We kijken verder dan een CV en profielschets om te achterhalen wie de beste kandidaat is. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging door overbelasting, zwangerschapsverlof of ziekte, of om permanente invulling van een bestaande of nieuwe functie. Door onze jarenlange ervaring weten wij op welke achterliggende aspecten je moet letten om een relatie tussen opdrachtgever en jurist – op korte én op lange termijn – succesvol te laten zijn. Doordat we onze kandidaten en opdrachtgevers ook na bemiddeling blijven volgen, kunnen we inspringen op nieuwe ontwikkelingen. Zowel over onze werkwijze als onze kosten zijn we transparant. Graag inventariseren wij je behoeften in een persoonlijk gesprek. Speelt er nu niets maar je wil je wel weten wat er in de markt speelt, neem dan contact met ons op.

Het Werven & Selecteren van een nieuwe collega (Search).

Wanneer je je afdeling wilt versterken met een nieuwe collega die juridische werkervaring heeft opgedaan in het bedrijfsleven of de advocatuur, dan kan ISLEGAL hierin voorzien. Sinds 2001 zijn wij actief binnen deze specialistische markt. Ruime ervaring, kennis van de markt en het spreken van de juiste taal helpen ons om de juiste persoon voor je afdeling te identificeren. Onze werkwijze is transparant zowel qua kosten als qua werkzaamheden die we uitvoeren. Wij boeken resultaat! Klik hier voor onze aanpak.

Het vervullen van een interim vraagstuk (Interim).

Kwaliteit en snelheid zijn bij interim oplossingen de twee kernwoorden. Doordat wij al sinds 2001 actief zijn op het gebied van juridische interim oplossingen, kunnen wij op hele korte termijn een interim jurist presenteren uit ons uitgebreide netwerk. Wij werken met name met ervaren interim juristen die ervaring hebben opgedaan in verschillende branches. Elke opdracht vergt een ander type jurist. ISLEGAL werkt met specialisten en generalisten. Met alle interim juristen is er persoonlijk contact en met velen werken we al jaren samen. Op deze pagina vertellen we meer over onze aanpak.

Onze markt

Contact

Bezoekadres:
Olympisch Stadion 24-28 (Offices for You)
1076 DE Amsterdam