ISLEGAL Major, Lindsey & Africa

Interim

Voor elke vraag een passende jurist.

Snel iemand vinden die aan specifieke kwaliteiten voldoet is geen sinecure. Wij werken al vele jaren met de juristen uit ons netwerk. Daardoor zijn wij in staat op ieder moment de beste kandidaat te vinden om de (tijdelijke) behoefte in jouw organisatie op te vullen. Wij werken met juristen die in allerlei vakgebieden werkzaam zijn geweest. Generalisten en specialisten in verschillende stadia van hun loopbaan, die wij persoonlijk kennen en aanbevelen. Een interim oplossing biedt de beoogde flexibiliteit in budget en formatie en waarborgt tegelijkertijd de continuïteit binnen de onderneming. Wij letten op zaken die voor jou misschien minder voor de hand liggend zijn, maar onmisbaar zijn voor een succesvolle bemiddeling.

Onze opdrachten zijn zeer divers qua tijdsduur, inhoud en werk. De duur van een opdracht varieert van één dag per week tot full time en van een paar dagen tot ruim een jaar. Sommige opdrachten vragen om een specialist met kennis van een beperkt aantal rechtsgebieden. Andere opdrachten vervullen we juist met generalisten. Ook de benodigde persoonlijke vaardigheden, zoals het schrijven van contracten, onderhandelen of het opzetten of leiden van een juridisch team spelen een belangrijke rol bij een succesvolle bemiddeling van ISLEGAL.

Een alternatieve mogelijkheid die wij bieden, is het inhuren van een interim jurist die tijdelijk op de payroll van ISLEGAL staat. Dit geeft je de vrijheid om gebruik te maken van de diensten van een interim jurist en in geval van wederzijdse tevredenheid later eventueel over te gaan tot het aanbieden van een vast contract.

We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en een nadere kennismaking. Ook als je op dit moment geen behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning, maar wel wil weten wat er in de markt speelt, komen we graag langs. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden om direct een jurist in dienst te nemen.

Onze markt

Contact

Bezoekadres:
Olympisch Stadion 24-28 (Offices for You)
1076 DE Amsterdam