ISLEGAL Major, Lindsey & Africa

Search

Ons proces is niet leidend, de juiste plaatsing wel.

Als je een jurist of advocaat zoekt om je organisatie te versterken, zijn wij graag je partner. Wij hebben een groot netwerk van juristen met werkervaring in bedrijfsleven, advocatuur en notariaat, in verschillende stadia van hun loopbaan. Aangezien wij ons sinds 2001 met plezier en succes op deze specialistische markt begeven, weten we als geen ander wat een bemiddeling succesvol maakt.

In een persoonlijk gesprek brengen we de verwachtingen in kaart. Welke expertise heeft de organisatie nodig en welke persoonlijkheid past het beste bij het team en de bedrijfscultuur? Ons contact met de jurist start niet pas bij een nieuwe vacature; wij investeren in langdurige relaties. Daardoor spreken, bereiken en kennen wij juristen die buiten jouw zicht blijven. Door onze ervaring met andere opdrachtgevers, kunnen wij bovendien met je sparren over ontwikkelingen op de markt en meedenken over de samenstelling van de juridische afdeling. In sommige situaties kan het verstandig zijn voor een interim oplossing te kiezen. Indien nodig gaan we buiten de gebaande paden om de beste kandidaat te vinden. Het belang van de organisatie staat daarbij altijd voorop.

Onze aanpak

In een gesprek brengen we je wensen in kaart en wisselen we graag van gedachten over trends in het juridische landschap vanuit onze visie op de markt en de ervaring die we hebben opgedaan hoe andere juridische teams zich ontwikkelen. Het is belangrijk goed in kaart te brengen waar de afdeling staat, wat de te verwachten ontwikkelingen zijn voor de juridische afdeling en organisatie. Hiernaast bespreken we natuurlijk het gewenste profiel van de nieuwe collega. Op basis hiervan wordt het gezochte profiel helder en wordt een gerichte werving in gang gezet. 

Stappen

Ons Search traject bestaat uit de volgende stappen;

  • Inventarisatie van functie, afdeling en organisatie
  • Opstellen van wervingsprofiel
  • Werving en Selectie van kandidaten
  • Presentatie van geschikte kandidaten
  • Begeleiding van Selectieproces bij opdrachtgever

Het totale traject neemt gemiddeld één tot vijf maanden in beslag.

We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en een nadere kennismaking. Ook als je niet direct op zoek bent naar een vaste medewerker, maar wel wil weten wat er in de markt speelt, komen we graag langs. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Lees op deze pagina meer over onze interim oplossingen.

Onze markt

Contact

Bezoekadres:
Olympisch Stadion 24-28 (Offices for You)
1076 DE Amsterdam